Смисълът в това да бъдеш популярна личност, е че посланията, които

...
Смисълът в това да бъдеш популярна личност, е че посланията, които
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Къчър даряват 3 млн. долара за Украйна

Смисълът в това да бъдеш известна персона, е че посланията, които отправяш, могат да оставят дълготраен отпечатък у мнозина. А когато впрегнеш цялата популярност на името си в благотворително начинание, то сигурно си оправдал високата трибуна, на която си подложен.

Мила Кунис и Аштън Къчър се оповестиха в поддръжка на засегнатите от войната в Украйна, където е родена актрисата. 38-годишната звезда се включи дружно с 44-годишния си брачен партньор в обществените мрежи в четвъртък, с цел да изразят позицията си по отношение на тежката обстановка в Украйна.

Кунис стартира с думите, че въпреки да се дефинира като почтена американка, откакто се е преместила в Съединени американски щати като дете, през днешния ден тя „ в никакъв случай не е била по-горда, че е украинка “.

„ А аз в никакъв случай не съм бил по-горд, че съм женен за украинка “, добави Къчър.

" Събитията, които се разиграха в Украйна, са опустошителни. На този свят няма място за сходна несправедлива офанзива против човечеството ", продължи Кунис.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk)

Двамата показаха екстаз от храбростта на украинците, като в същото време подчертаха невъобразимото задължение за тези, които са напуснали страната

Двойката показа, че ще подари 3 милиона $ за филантропична помощ за Украйна. Подкрепата ще бъде ориентирана към Flexport.org и Airbnb.org, две организации, които интензивно работят на терен, като дават незабавна помощ на тези, които имат най-голяма потребност от нея.

Става дума за помощ за бежански обекти в Полша, Румъния, Унгария, Словакия и Молдова и предоставяне на гратис, краткосрочно жилище на бежанци, които търсят избавление от войната в Украйна.

„ Украинците са горди и смели хора, които заслужават нашата помощ в миг на потребност “ – споделя решително Мила Кунис.
Фондацията на Дж. К. Роулинг оказва помощ на деца в сиропиталища в Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР